Cook tutor

Myanmar All Traditional food. Food Tutorial. Food cook Tutorial. Myanmar Food cook Tutorial.

ငမန္းေျခာက္ သုပ္ ......... ျပဳလုပ္ပံု ငမန္းေျခာက္ကို ေသခ်ာ ေရေဆးျပီး အခ်ိန္ေတာ္ေတာ္ၾကာေအာင္ျပဳတ္ေပးပါ .... အသားေလးေတြ ေပ်ာ့သြားျပီ ဆိ...

ငမန္းေျခာက္ သုပ္


ငမန္းေျခာက္ သုပ္ .........

ျပဳလုပ္ပံု

ငမန္းေျခာက္ကို ေသခ်ာ ေရေဆးျပီး အခ်ိန္ေတာ္ေတာ္ၾကာေအာင္ျပဳတ္ေပးပါ .... အသားေလးေတြ ေပ်ာ့သြားျပီ ဆိုရင္ အေရခြံမွာပါတဲ့ သဲလိုအရာေလးေတြ ေသခ်ာ ပြတ္ျပီး ေဆးေပးပါ ... ျပီးရင္ အသားေလးေတြ ေျခြထားပါ ... ငရုတ္သီးစိမ္း ၊ စိမ္းစားငပိ မီးကင္ ျပီး ေထာင္းပါ ... ၾကက္သြန္ျဖဴနဲ႔ ငရုတ္ေကာင္းပါ ထည့္ေပးရမွာ ျဖစ္ပါတယ္ ... ၾကက္သြန္နီ ပါးပါးလွီးျပီး ေျခြထားတဲ့ငါးေျခာက္ျပဳတ္အသားေလးေတြ ငရုတ္သီး ငပိေထာင္းရယ္ သံပုရာသီးရယ္ထည့့္ျပီး ေရာနယ္ရမွာ ျဖစ္ပါတယ္ ... ခ်ဥ္ ငံ ျမည္းျပီး အရသာအၾကိဳက္ေတြ႕သြားျပီ ဆိုရင္ နံနံပင္ေလး အုပ္ေပးလိုက္ပါ .................................

0 comments: