ရခိုင္သေဘၤာသီးေထာင္း ... (ပဒဂါသီးသုပ္) .... လုပ္နည္း - သေဘၤာသီးကို အခြံခြါ ေသခ်ာေရေဆးျပီး ေအာက္က ေရစလံုၾကီးခံျပီး အတံုးေသးေတြျဖစ္ေအာင္ ...
ရခိုင္သေဘၤာသီးေထာင္
ရခိုင္သေဘၤာသီးေထာင္း ... (ပဒဂါသီးသုပ္) ....
လုပ္နည္း - သေဘၤာသီးကို အခြံခြါ ေသခ်ာေရေဆးျပီး ေအာက္က ေရစလံုၾကီးခံျပီး အတံုးေသးေတြျဖစ္ေအာင္ ေပါက္ေပးပါ ..... ျပီးရင္ေတာ့ ငရုတ္သီး အစိမ္း / အေျခာက္ (မိမိၾကိဳက္ ႏွစ္သက္တာကိုေရြးပါ) ကို စိမ္းစားငပိထည့္ျပီး ေထာင္းေပးပါ ..... ငရုတ္သီး အေျခာက္ဆိုရင္ေတာ့ မီးကင္ေပးစရာမလိုေပမယ့္ ငရုတ္သီးအစိမ္းဆိုရင္ေတာ့ မီးကင္ေပးပါ ..... ငရုတ္ေကာင္းထည့္ေပးပါ ..... ျပီးရင္ ေရာနယ္ရံုပါပဲ ...... မက်ည္းသီးႏွစ္ ေကာင္းေကာင္း ထည့္ေပးရပါမယ္ ... အေပါ့ အငန္ အခ်ဳိ အခ်ဥ္ က မိမိ္ၾကိဳက္သေလာက္ကို ထည့္ေပးပါ ... မက်ည္းသီး အစိမ္းကို ငရုပ္သီးေထာင္းခ်ိန္မွာ တပါတည္း ထည့္ေထာင္းျပီး သုပ္ရင္လည္း ရပါတယ္ ......
Share This
About author: Cook tutor
Cress arugula peanut tigernut wattle seed kombu parsnip. Lotus root mung bean arugula tigernut horseradish endive yarrow gourd. Radicchio cress avocado garlic quandong collard greens.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments: